SEKOLAH;)

hye semua :) rasa nya dah lama hazuka tak update blog kan :) haa :) hazuka punyar cerita ni pasal SEKOLAH hazuka sekarang ;) mula-mula hazuka tak dapat terima lah jugak kena pindah :'( tapi bila dah lama sekolah :) rasa seronok pulak :) kawan-kawan pon okay dah :) cuma hazuka tak bolehh lagi nak MENYESUAIKAN diri dengan cekguu *ecehh , HAHA :) TRIAL hazuka terok gila :'( really distpointed . baru TRIAL wokk belom PMR . haih.

haa, nak cerita pasal tusyen .haha :) SUMPAH seronok sangat tusyen , dengan azyan , fatin , intan , fify , acap , zafirah . err? ade lagi , tapi tak engat :) muahahahah. masa GEOGRAFI lah masa paling kami tunggu :) ngeee :) cekguu buat macam kuiz , satu hari tu boleh plak hazuka dapat banyak O . aww , semua ejek hazuka TELOR , TELOR . ergghh , malu plak =..=' sampai ada seorang boys ni cakap "mana telor kau" erghh , jangan lah berkata begitu , segan lahh :) HAHA :) err :) lagi 2 minggu nak PMR  :) hazuka kena study la kawan :) okey laa , tu je kodd :) kbai :)

2 comments:

hazuka momoko said...
This comment has been removed by the author.
hahamizah said...

help me by clicking this please :) http://hamizahsyam.says.com/my/news/malaysia-is-selected-few-in-asia-to-watch-super-juniors-virtual-concert-by-lg

Post a Comment